Selecteer een pagina

Juridische Tips

Goede arbeidsmediator

Huur bij problemen op het werk deze arbeidsmediator uit Groningen in. Met deze dienstverlening kun je op redelijke wijze overleggen over een verstoorde werkrelatie.

Mediator in Friesland

Heb je last van huwelijksproblemen? Dan is deze mediator in Leeuwarden mogelijk iets voor jullie. Je kunt problemen op normale wijze uitpraten of snel scheiden zonder gedoe.

Strafrecht advocaat

Zoek je een goede strafrecht advocaat in Amsterdam? Van Koutrik Advocaten staat je graag bij.

Familierecht advocaat

Bij een echtscheiding kan het soms lastig zijn om samen tot goede afspraken te komen. Schakel in dat geval een Familierecht advocaat in die u bijstaat in deze moeilijke tijd.

Uitvaart Noordwijk

Ivonne Clemens uitvaartverzorging begeleidt mensen met het realiseren van een mooie, persoonlijke uitvaart in noordwijk . U krijgt een vast aanspreekpunt wat met u meedenkt en rust biedt voor uw emoties in deze moeilijke tijd.

Goed persoonlijk leiderschap

Als je een mediator inschakelt, dan is dat vaak omdat je er met zijn tweeën niet uitkomt. Dit kan enorm veel stress opleveren. Daarom is het erg belangrijk dat je jezelf goed traint op zwakkere psychologische punten zodat je goed voorbereid de gesprekken ingaat. Denk hierbij aan trainingen ter bevordering van je zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap.

Accountantskantoor Hoff in Hoorn

Voor full-service accountancy in West-Friesland kunt u het beste terecht bij Accountantskantoor Hoff in Hoorn . Zij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven met de salarisadministratie en andere fiscale zaken.

Incassobureau of deurwaarder inschakelen

Heb je in overleg met je klanten alles geprobeerd om je facturen betaald te krijgen, maar werkt de klant niet mee? Een deurwaarder inschakelen kan dan helpen. De deurwaarder kan vaak eenvoudig een betalingsregeling treffen of beslag leggen op spullen van waarde.

Autismebegeleiding

De professionals van Autismezorg Almere helpen mensen met een autismestoornissen om in een prettige omgeving op te vangen. Ze worden goed opgevangen en kunnen zelf met hun handen aan de gang op bijvoorbeeld de kinderboerderij.

Outplacement

Uw onderneming kan baat hebben van outplacement doordat personeel extern wordt ingeschakeld. U kunt er dan voor zorgen dat uw personeel te allen tijde goed wordt benut.

Kantoormeubelen opkopen bij faillissement

In geval van faillissement worden kantoormeubels regelmatig opgekocht door een gespecialiseerde opkoper kantoormeubilair. Desko is hier een goed voorbeeld van. De professionele opkopers bieden altijd een eerlijke prijs.

Goede mediator

Mediation voor ieder geschikt! Bureau de Schakel – mediation Amersfoort helpt bij een snelle scheiding en het oplossen van zakelijke geschillen.

Voorkom geschillen na overlijden

Bij Brink Nalatenschappen kun je de nalatenschap vast laten leggen. Hierdoor is direct duidelijk hoe een erfenis verdeeld moet worden. Voorkom ook ruzie en leg je nalatenschap tot in detail vast.

Advocaat voor echtscheidingen

Ben je woonachtig in België en kom je er via mediation niet goed uit met je partner? Neem dan een Belgische echtscheidingsadvocaat in de arm. Die je helpt je om alle zaken omtrent de echtscheiding te regelen.

Letselschade door een ander

Wanneer je lichamelijke schade hebt door het toedoen van een ander, dan kun je deze letselschade claimen. Laat je ondersteunen door de experts van Letselschadeverhalen.nl.

Mediator en echtscheidingsadvocaat in Deventer

Zoek je een goede mediator in Apeldoorn? Familierecht & Mediation Apeldoorn helpt jullie graag bij een snelle en soepele scheiding, zodat jullie vredig uit elkaar kunnen gaan.

De beste mediator van Alphen aan de Rijn

Scheiden als Gezin is een mediator in Alphen aan den Rijn met veel ervaring in het begeleiden van stellen met relatieproblemen. Maak snel een afspraak, zodat je een vechtscheiding voorkomt.

Echtscheidingsadvocaat amersfoort

Advies en mediation leidt niet altijd tot de gewenste oplossing bij een echtscheiding. Schakel de echtscheidingsadvocaat in Amersfoort om de juridische processen voor je te voeren.

Christelijke mediator

Als christenen uit elkaar gaan is vaak een grote stap. Laat je daarom begeleiden door een christelijke mediator met ervaring.

Bmiddl mediation

Besloten om te gaan scheiden? Bmiddl mediation biedt graag de zakelijke en emotionele begeleiding die jullie nodig hebben.

Proftrainingen

Vertrouw op uw team en delegeer taken. U zult merken dat dingen op veel verschillende manieren kunnen worden gedaan en u zult de creativiteit stimuleren. Moeite met het uit handen geven van taken? U kunt bij Proftrainingen allerlei soorten trainingen voor professionals volgen om uzelf te ontwikkelen.

Hoe kun je alimentatie innen?

Als je recht hebt op alimentatie en de wederpartij heeft een betalingsachterstand, dan kun je de hem/haar laten benaderen door een bedrijf om je alimentatie te innen.

Mediation Terneuzen

Bij spanning op de werkvloer ligt escalatie van de situatie altijd op de loer. Voorkom een arbeidsconflict of een spelend conflict met arbeidsmediation. Judidit in Terneuzen is expert op het gebied van mediation. Neem voor meer informatie over mediation in Terneuzen contact op met Judidit!
meditatiekussen

Ooglidcorrecties

Soms gaat een cosmetische ingreep niet helemaal zoals gewenst. Je kunt dan vaak wel een schadeclaim indienen. Gelukkig zal dat niet nodig zijn als je een afspraak maakt bij de specialisten van ooglift.nl